Ügyfélszolgálati funkciók


Az ArenimTel ügyfélszolgálati szolgáltatásaira támaszkodva professzionális kiszolgálást és kiemelkedő ügyfélélményt nyújthat érdeklődőinek, ügyfeleinek. Az ArenimTellel a legkomplexebb rendszert is megépítheti. Amennyiben az itt felsorolt szolgáltatások között valamilyen megoldást, funkciót nem talál, vagy nem tud beazonosítani, kérje szakértőink segítségét.

Legnépszerűbb funkciók

További funkciók

Inbound call center funkciók

Beérkező hívások kezelése egyszerűen az ArenimTellel

Ügyfélszolgálata, inbound call centere a beérkező hívások hatékony kezelése érdekében megfelelően föl kell legyen vértezve a szükséges funkciókkal.
Automata hangbemondások, nyitvatartási idő kezelés, várakozósorok, híváskiosztási logika, hívásrögzítés, kimutatások stb. - az ArenimTeltől mindent megkap egy helyen, könnyen kezelhetően, kezdvező szolgáltatási díjak mellett.

Ügyfélszolgálati mellékek kezelése

Az ArenimTel rendszerében a call center operátor a rendszeren belül azon végfelhasználókat hivatott jelölni, akik nagyobb mennyiségben vagy valamilyen témához, területhez kapcsolódóan dedikáltan fogadnak vagy indítanak hívásokat (pl. panaszkezelés, rendelésfelvétel, vagy műszaki támogató munkatárs).

A call center operátorok (call centeres munkatársak) számára az ArenimTel rendszerében speciális, úgynevezett call center operátor mellékeket (más néven ügyintézői melléket) biztosítunk.

A call center mellékek a hagyományos mellékekhez képest emelt szintű szolgáltatásokat és statisztikákat biztosítanak, melyek lehetővé teszik a hívások nagyobb mennyiségben történő hatékonyabb kezelését.

A call center melléken a call center munkatárs állapotválasztó gombok segítségével beállíthatja állapotát, mint pl. "hívásfogadás kész" vagy "szüneten" állapot, mely állapotok befolyásolják a call center híváskiosztási logikáját és lehetővé teszik az ügyfélkiszolgálás hatékony megszervezését (pl. hívást csak olyan call centeres munkatársnak oszt ki, aki "hívásfogadás kész" állapotban van).

A call center mellékek használatához - a hagyományos telefonmellékekkel azonosan - az adott melléket valamilyen felhasználói végberendezésen be kell állítani (pl. IP telefont vagy Softphone alkalmazást kell hozzá konfigurálni). A felhasználói végberendezéseken továbbá be kell programozni az állapotváltó gombokat is (pl. hívás fogadás kész állapot stb.).

Várakozósorok kezelése

Várakozósorok és híváskiosztás kialakítása néhány kattintással!

A várakozó sorok létrehozása egy call center kialakításának alapja.
A várakozó sor, vagy más néven "Queue" használatával adott telefonszámára vagy mellékre beérkező hívásait üzletvitelének megfelelő logika szerint sorba állíthatja, és tetszés szerint kioszthatja munkatársai között.
Az ArenimTel várakozó sor szolgáltatásával hívószámonként tetszőleges híváskiosztási logikával és tetszőleges számú Agent-tel (call center operátorral) kezelheti hívásait.
Az ArenimTellel call centere optimális működése érdekében tetszőleges hívásmenet és kapcsolódó híváskiosztási logika alakítható ki, beleértve az Agent-ek több Queue-hoz történő dinamikus hozzárendelését.
Az ArenimTel több alapértelmezett híváskiosztási logikát kínál (pl. prioritás alapú híváskiosztás, "Round Robin" - Körkörös híváskiosztás, Egyszerre csöngetés (Simultanious ringing)), melyek minden várakozósor esetén külön költség nélkül elérhetőek és beállíthatóak.
Az alapértelmezett híváskiosztási logikákon felül rendszerünk több emelt szintű híváskiosztási logikát is biztosít (pl. "preferred agent routing"), melyek használatához CRM/ERP/ügyféladatbázis integráció szükséges. A kialakításhoz szükséges lépések részleteiről egyeztessen szakértő kollégáinkkal.

Az ArenimTel rendszerével bármilyen híváskiosztási logika kialakítható, a legextrémebb elvárásoknak is meg tudunk felelni.

Híváskiosztási logikák

Call centere hatékony működéséhez az egyik legfontosabb dolog a megfelelő híváskiosztási logika kiválasztása. Ráadásul menet közben a szükséges híváskiosztási logika változtatására is szükség lehet. Az ArenimTel mindent tud és másodpercek alatt átállítható, szolgálva ezzel ügyfélkezelése mindenkori érdekeit.

Az ArenimTel rendszerében elérhető néhány híváskiosztási logika:

Prioritás alapú híváskiosztás

A hívást minden esetben a várakozó sorhoz rendelt legmagasabb prioritású operátorok kapják. Alacsonyabb prioritású operátor, csak akkor kap hívást, hogyha a magasabb prioritású operátorok foglaltak vagy nem érhetőek el.

Körkörös híváskiosztás ("Round Robin")

A call center operátorok közötti sorrendet azok rendszerbeli mellékazonosítójának a száma határozza meg. A hívást mindig a számsorban következő mellékszámú operátor kapja. Amennyiben a soron következő operátor foglalt, vagy nem érhető el, a hívást a rendszer a soron következő mellékszámú operátornak próbálja kapcsolni.

Egyszerre csöngetés ("Ring all")

Egyszerre csörgés híváskiosztási logika esetén az adott várakozó sorhoz kapcsolódó összes call center operátor melléke egyszerre kerül megcsörgetésre - a hívást az az operátor kezelheti, aki a leghamarabb veszi fel a kagylód (emeli be a hívást).

Legrégebben hívott ("Least recent")

A rendszer mindig annak a melléknek osztja ki a beérkező hívást, aki legrégebb telefonált, azaz annak, aki a legrégebben fogadott bejövő hívást a várakozósorból. Amennyiben a hívás csörög az operátornál és ő nem válaszolja meg, akkor a rendszer nem osztja tovább egy másik mellékre azt, hanem újból nála fogja kicsörgetni. Abban az esetben, ha az adott operátor, aki legrégebben volt hívásban, valamiért nem szeretne hívást fogadni, ki kell jelentkeznie a várakozósorból vagy utómunkába (ACW) kell váltania, hogy a rendszer lássa, hogy ő jelenleg nem tudja fogadni a hívást. Amennyiben a legrégebben hívott mellék az állapota miatt nem elérhető, akkor a következő legrégebben hívott operátornál fogja kicsörgetni a bejövő hívást. Pl. amikor valamelyik utómunka kódon van az operátor vagy kijelentkezett a várakozósorból.

"Prefered Agent Routing" - Dedikált ügyfélkezelő kapcsolása

Ügyféladatbázisában beállíthatja, hogy az adott ügyfelet melyik call center operátor szolgálja ki - ez lesz innentől kezdve az adott hívó (ügyfél) dedikált, vagyis preferált call center operátor. Ezt követően, ha az adott ügyfél újra telefonál, a rendszer minden esetben először a hozzá tartozó dedikált operátornak próbálja meg kiosztani a hívást és csak akkor kapcsolja máshoz, ha a dedikált operátor foglalt vagy nem érhető el.
A Prefered Agent Routing telefonszámonként igényelhető szolgáltatás, melynek díja telefonszámonként kerül felszámításra.

"Last Called Agent Routing" - Utoljára hívott operátorhoz kapcsolás

Ennél a híváskiosztási logikánál a rendszer feladata, hogy ha egy hívó visszatérően telefonál, akkor megjegyezze, hogy az adott ügyfelet legutolsó hívásakor melyik call center operátor szolgálta ki és ugyanahhoz próbálja meg kiosztani a hívást. Ha az adott ügyfél újra telefonál, a rendszer minden esetben megnézi, hogy legutoljára melyik operátorral beszélt és először a hozzá tartozó "utoljára hívott" operátornak próbálja meg kiosztani a hívást, és csak akkor kapcsolja máshoz, hogy ha a dedikált operátor foglalt vagy nem érhető el. Másik operátorhoz történő sikeres kapcsolás esetén, az "utoljára hívott operátor" átírásra kerül az aktuális operátor azonosítójára.
A funkció kimenő hívások esetén is működik: ha adott mellék kifelé telefonálva próbál elérni egy cél telefonszámot, de azt nem veszik fel, majd a hívott fél később visszahívja a nála megjelent számot (pl. a call centerünk kimenő számát), akkor a hívás a call centerbe vissza beérkezve az eredeti hívó call center operátor melléknél fog csörögni.
A Last Called Agent Routing telefonszámonként igényelhető szolgáltatás, melynek díja telefonszámonként kerül felszámításra.

VIP ügyfelek előre sorolása

A várakozó sorok úgynevezett lineáris listák, vagyis a sor elején mindig a legrégebben betelefonált hívó van, a sor végén pedig az a hívó, aki legkevesebb ideje telefonált. A rendszer - VIP logika nélkül - felszabaduló operátor esetén mindig a legrégebb óta várakozó hívót kapcsolja a felszabadult call center operátorhoz.
Amennyiben szeretné, hogy VIP ügyfelei "sorbanállás" nélkül, a nem kiemelt ügyfeleket megelőzve kerüljenek call center operátoraihoz kapcsolásra, akkor a VIP híváskiosztás alkalmazása szükséges.
VIP ügyfeleinek külön VIP várakozósort alakíthat ki (VIP várakozósor), mely várakozósornak kiszolgálási szempontból prioritása van a nem kiemelt ügyfelekkel (Standard várakozósor) szemben. A rendszer mindaddig csakis a VIP várakozósorban lévő hívókat osztja ki a call center munkatársakig, ameddig az ki nem ürül - nem VIP ügyfél csak akkor kerül call center munkatárshoz kapcsolásra, ha a VIP várakozósorban nincs várakozó VIP ügyfél.

IVR - Automata hangmenü

Automata hangmenü és híváskezelő (IVR - Interactive Voice Response)

Az ArenimTel hangmenü funkciójával tetszőleges felépítésű automata hangmenüt tud felépíteni. Az IVR-t elsődlegesen ügyfélszegmentálásra szokták használni (pl. 1.-es gomb "Számlázás", 2.-es gomb "Műszaki támogatás" stb.).
Az IVR-ban több szintű fa (menü) struktúra alakítható ki. Az ArenimTel szolgáltatásban akár dimanikus (betelefonáló ügyféltől függő) hangmenüt és létesíthet, melyhez a bemondani kívánt üzeneteket sem kell előre rögzíteni, azokat rendszerünk beépített u.n "text-to-speech" moduljának köszönhetően valós időben generálja.
Az ArenimTel dinamikus IVR lehetőségeihez tekintse meg az automata call center szolgáltatásunk oldalát.

Call Center mellékek kezelése

Mindenttudó call center mellék az ArenimTeltől

Egy jól működő ügyfélszolgálat vagy outbound call center legfontosabb eleme maga az ember, vagyis a call center operátor, aki a hívásokat végzi. Ahhoz, hogy call center operátor kollégái megfelelően tudjanak dolgozni és élmény legyen számukra a munkavégzés, biztosítani kell számukra a megfelelő call center rendszert.
Az ArenimTel rendszerének call center operátorok által használt moduljának kialakításánál ezt a szempontot helyeztük előtérbe.
A Call center operátori (ügyintézői) mellék, vagy nemzetközi elnevezéssel "Agent" szerepkör kialakításának köszönhetően Agent munkatársai tevékenységüknek és tudásuknak megfelelően a várakozási sorokhoz rendelhetőek (pl. pénzügyhöz értő ügyintézői az IVR "pénzügyek" menüpontján keresztül érhetőek el; vagy pl. a németül beszélő kollégához az osztrák telefonvonalára beérkező hívások kerülnek kiosztásra vagy a műszaki támogatásért felelős kollégák a műszaki hibabejelentő vonalra érkező hívásokat fogadják).

A call center operátorai (agentek) tevékenységük során beállíthatják, hogy éppen milyen állapotban vannak. A rendszer alapvetően az alábbi operátori állapotok megkülönböztetésére biztosít lehetőséget:

 • Nem hívható (Not-ready for calls)
 • Hívható állapot (Ready-for-calls)
 • Szünet (AUX) - reason kódok megadása
 • After call work

Az Agent mellékek hívásfogadáskész állapot eldöntése érdekében be- és kijelentkezés funkcióval rendelkeznek. Ennek köszönhetően adott Agent-hez csak akkor érkezik hívás, ha bejelentkezett állapotban van, ezáltal:

 • Elkerülhető, hogy olyan melléken csörögve várakozzon a hívó ahol nincs elérhető személyzet
 • Összetett híváskiosztási logikák alakíthatóak ki, illetve mérhetővé és menedzselhetővé válik az ügyfélszolgálat terheltsége és az egyes Agent-ek teljesítménye

A napi szünetek mérhetősége érdekében az AUX állapottal az ügyintéző beállíthatja, ha szünetre megy. Ezek az idők - beállítás szerint - beleszámolhatóak munkaidejébe.
Az ArenimTel rendszerében a call center operátoroknak lehetőségük van a hívást követő adminisztratív feladataik ellátása érdekében ú.n "After Call Work" státusz használatára. Ez az állapot teljes értékű munkaidőnek számít, viszont ilyenkor - annak érdekében, hogy adminisztratív tevékenységét ne szakítsa meg hívás -, az operátorhoz a rendszer nem oszt ki új hívást.
Az AUX kódokról bővebben az Utómunka kezelés- After call work fejezetben olvashat.
A call center operátori funkciókról bővebben konzultáljon szakértő kollégáinkkal.

Utómunka kezelés - After call work

Utómunka kezelés (After call work) hatékonyan

Az aktuális hívás befejezését követően előfordulhat, hogy a call center operátornak még pl. adminisztratív tevékenységet kell végeznie a következő hívás fogadása vagy indítása előtt. Ezt teszi lehetővé az ArenimTel utómunka kezelésére kialakított funkciója.
A call center agent a saját mellékük hívásfogadáskész állapot eldöntése érdekében be- és kijelentkezés funkcióval rendelkeznek. Ennek köszönhetően az adott "agent"-hez csak akkor érkezik hívás, ha bejelentkezett állapotban van, ezáltal:

 • Elkerülhető, hogy olyan melléken csörögve várakozzon a hívó ahol nincs elérhető személyzet
 • Olyan összetett híváskiosztási logikák alakíthatóak ki, illetve mérhetővé és menedzselhetővé válik az ügyfélszolgálat terheltsége és az egyes Agent-ek teljesítménye

Hogyan működik?

Az agentek munkavégzésük során beállíthatják, hogy éppen milyen állapotban vannak. A beállítás úgy történik, hogy a hívást követő 10-15 másodpercen belül ("wrapup time") az agent eldönti, hogy az alábbi agent állapotok közül melyikkel folytatják a munkát. Ez idő alatt a várakozósorból a call center nem oszt ki rá hívást. A "wrapup time" lejárta után - ha az agent nem jelölt ki más állapotot - automatikusan "ready for calls" állapotban marad. A rendszer alapvetően az alábbi agent állapotok megkülönböztetésére biztosít lehetőséget:

 • Nem hívható (Not-ready for calls) - ilyenkor az agenthez a rendszer nem oszt ki hívást, de az agent képes kifelé hívásokat indítani ("mindig lesz vonala")
 • Hívható állapot (Ready-for-calls)
 • Szünet (AUX) - reason kódok megadása: ez az állapot szünetnek számít, és ilyenkor az agenthez a rendszer nem oszt ki új hívást. Azonban ezek az idők - beállítás szerint - beleszámolhatóak munkaidejébe
 • After call work - ez az állapot teljes értékű munkaidőnek számít, viszont ilyenkor - annak érdekében, hogy adminisztratív tevékenységét ne szakítsa meg hívás -, az operátorhoz a rendszer nem oszt ki új hívást

A hívásállapotokról (AUX kódokról) agentenkénti statisztika készül, mely az ArenimTel webes portáján keresztülérhető el.

Ügyfélszolgálati kimutatások és vezetői riportok

Megfelelő mutatók alkalmazása nélkül nem lehet megítélni a munka hatékonyságát illetve rendszereink működését.

Az ArenimTel webes portaljának kialakítása során fontos szerepet játszik az, hogy a rendelkezésre álló adatok olyan formában jelenjenek meg a különböző kimutatásokban, hogy a rendszert használó felsővezetők számára egyértelmű visszajelzést tudjon adni az ügyfélszolgálat működését illetően. A teljesítmény alapú reportoknak köszönhetően a teljes ügyfélszolgálat, illetve az egyes dolgozók munkavégzése is könnyen visszamérhető - ezen információk alapján akár napi szinten is lehetőség van a működés finomhangolására.

Működésellenőrzés, Supervisori funkciók

Az ArenimTel rendszerében ügyfélszolgálatának vagy call centerének működési felügyeletéhez "Call center felügyelő" vagy ún. "Supervisor"-i funkciókat biztosítunk. A supervisori funkciók eléréséhez Supervisor jogosultságú felhasználó szükséges.

A Supervisor felhasználóval az ArenimTel webes felületén keresztül az összes, adott szerepkörben fontos funkciót elérheti:

 • Rendszer és ügyintéző monitoring
 • Statisztikai és riporting adatok elérése
 • Előrejelzések készítése, hívási görbék és terheltségi számítások elérése
 • Minőségmenedzsment (behallgatás, visszahallgatás)

Hívások visszahallgatása

Supervisorai az ArenimTel webes felületén keresztül - a hozzájuk rendelt - call center operátorokhoz, számokhoz vagy kampányokhoz tartozó hívásokat tetszés szerint visszahallgathatják.

Hívásokba történő valós idejű belehallgatás

Szükség esetén Supervisorai valós időben tetszőlegesen belehallgathatnak call center operátorai hívásaiba.

A funkció használata egy adott - ahhoz jogosultsággal rendelkező - belső melléken Feature Access Kódok (FAC) beütésével érhető el. Adott melléken történő beszélgetésbe történő belehallgatás két féleképen történhet:

 • a megfigyelt mellék nem értesül a belehallgatás tényéről (FAC: *22)
 • a megfigyelt melléken beszélő felhasználóhoz a belehallgató hozzá tud szólni (FAC: *23)

A megfigyelt belső mellékkel kommunikáló fél (külső hívó vagy másik belső mellék) a belehallgatás tényéről egyik esetben sem tud.

Suttogás funkció (Whispering)

A Supervisor szerepkörrel a "Suttogás" vagy ún. "Whisper" funkció is elérhető, melynek segítségével a Supervisorok segíthetik a hívásban lévő call center operátorokat olyan módon, hogy a call center Supervisor utasításokat adhat a call center operátornak úgy, hogy a Supervisor utasításait csakis a call center operátor hallhassa (a hívó nem).

A funkció hasznos az új kollégák betanításakor vagy egy új termék bevezetésekor.

Minőségmenedzsment - Hívások minősítése

A Supervisorai a hívások visszahallgatásakor minősíthetik az egyes beszélgetések szakmai tartalmát. A Supervisorok az egyes hívásokhoz pontszámot rendelhetnek (pontozás), illetve megjegyzést írhatnak (kommentezés).

A supervisor funkciók további részleteiért kérjük konzultáljon szakértő kollégáinkkal.

Dashboard - Valósidejű kimutatás

Valósidejű adatok Okos TV-n futó Dashboardon megjelenítve

Üzletvitele megkövetelheti, hogy valós idejű információja legyen telefonközpontja, call centere vagy telefonos operátorai teljesítményéről. Amennyiben ezeket az információkat valamilyen központilag elhelyezett (jól látható) kijelzőn szeretné megjeleníteni, Dashboard megoldásunkkal megteheti azt bármilyen okos-TV használatával.

Az ArenimTel Dashboard-ot a TV-be épített internetes böngésző segítségével érheti el. A Dashboardon megjelenített valós idejű információk igényének megfelelően testre szabhatóak.

A Dashboard táblagépeken, okos telefonon és asztali PC-n egyaránt elérhető

A Dashboard tetszőlegesen testreszabható, alap esetben az alábbi információkat szolgáltatja:

 • várakozók száma
 • hívásban lévők száma
 • elveszített hívások száma
 • mióta várakozik a legrégebb óta várakozó
 • call center operátorok teljesítménye (fogadott és indított hívások száma, telefonálási idő)
 • elveszített ügyfelek listája (hívószám, hányszor csörgött sikertelenül, mióta vár visszahívásra)
ArenimTel
Ügyfélelégedettség mérés

Ügyfél elégedettség mérés az ArenimTel rendszerében

Az ArenimTel ügyfél elégedettség mérésére kialakított funkciójának segítségével ügyfelei által pontozhatóvá, értékelhetővé teheti az egyes beszélgetéseket, illetve a hívást kezelő ügyfélszolgálati operátor teljesítményét.

Hogyan működik?

Az agent a beszélgetés végén átkapcsolja az ügyfelet egy erre a célra fenntartott mellékre pl. 222. Itt az automata rendszer a kérdést felolvassa (pl. "Kérjük értékelje a kiszolgálás minőségét egytől hatig a nyomógombok megnyomásával.") és a kapott választ a portálunk felé továbbítja, mely eredmények kiértékeléséhez kimutatást biztosítunk, ami a következőket jeleníti meg:

 • az értékelések átlaga munkatársanként (grafikusan), melyhez a következő szűrési feltételeket biztosítjuk: ügynökök, kezdő- és végdátum, értékelések (összes, vagy csak bizonyos értékelések)
 • exportálható formában egy lista az összes értékelésről, mely a következő adatokat tartalmazza: dátum, hívószám, ügynök, értékelés, hívásazonosító, rögzített beszélgetés (visszahallgatási és letöltési lehetőséggel)

A kimutatást csak az arra jogosult tekintheti meg. Pl. supervisor, vagy QA manager.

Híváseredmények rögzítése

Híváseredmények rögzítése az ArenimTel rendszerében

A híváseredmények követésére (státuszolás v. termináció v. híváskódok megadása) a hívást követően a számítógép monitorán az erre a célra telepített ArenimTel alkalmazáson keresztül tudják a call center operátorok megadni.

A call center operátor által beállítható híváseredményeket vagy eredmény kódokat a call center menedzsere előre definiálhatja, később tetszőlegesen módosíthatja.

A beállítható adatokat (terminációs kódokat) az ArenimTel-ben az egyes hívások mellett tároljuk, melyek később bármikor visszakereshetőek, exportálhatóak.

A begyűjtött híváseredmények CRM integráció létesítése esetén automatikusan átadható a saját CRM/ERP felé is.

Rugalmas munkaállomás (hot seating)

Az ArenimTel rendszerében adott a lehetőség, hogy - pl. több műszak miatt - egy adott fizikai készüléket több call center operátor is tudjon használni saját mellékével. Ennek eléréséhez egy telefonkészülékre több melléket is be lehet jelentkeztetni (a telefonkészüléket használó kollégák megkülönböztetése érdekében).

A Hot seating funkció call center operátorok esetén történő használatához olyan IP telefonkészülék szükséges, amely lehetőséget biztosít programozható gombok beállítására. A készülékre a felhasználó mellékszámának és kapcsolódó PIN kódjának megadásával tud bejelentkezni.

Softphone használata esetén a Hot seating a bejelentkezés folyamatával megoldott.

Remote work - home office támogatás

Az ArenimTel rendszerét használva dolgozóinak lehetősége van otthoni munkavégzésre. Az általunk biztosított IP telefonok és a számítógépre telepíthető saját fejlesztésű softphone megoldásunk egyaránt alkalmas otthoni munkavégzésre, megfelelően menedzselt hálózat mellett.

Az otthoni munkavégzés miatt vezetőként sem kell aggódnia, a dashboard szolgáltatás segítségével valós idejű információt láthat távolból dolgozó embereiről, illetve több olyan kimutatás is rendelkezésére áll, amelyek megmutatják, hogy az irodán kívül dolgozók megfelelő hatékonysággal látják el a rájuk bízott feladatok.

Fogyasztóvédelmi megfelelés

Előfordulhat, hogy ügyfélszolgálatát fogyasztóvédelmi ellenőrzésnek vetik alá, de emiatt nem kell aggódnia a jövőben5! Az ArenimTel rendszerében a hívások egyedi azonosítóval láthatóak el, mely azonosító akár a bejövő, akár a kimenő hívások esetén automatikusan bemondásra kerülhet. Ezen azonosító segítségével minden egyes hívás azonnal kereshető, a másik fél erre hivatkozva kérheti a hívás rögzített hanganyagát, melyet ezáltal azonnal rendelkezésére bocsájthat a fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó szabályainak megfelelően.

Webes ügyfélszolgálat

Az ArenimTel webes ügyfélszolgálati plugin segítségével weblapjáról új internet alapú digitális csatornákat (hang és videó) biztosíthat ügyfelei számára, vagy akár képernyőmegosztás segítségével támogathatja weblapjára érkező felhasználóit.

A webes ügyfélszolgálati plugin weblapjába történő beépítésével, ügyfelei és partnerei tetszőleges webböngészőből hívhatják call centerét.

Mindehhez nem kell megváltoztatni meglévő ügyfélszolgálati folyamatait, az üzemeltetési költségek azonban csökkenek, nő az ügyfélkiszolgálás hatékonysága, és ügyfélszolgálatát magasabb szintű biztonsággal működtetheti.

Az ArenimTel webes ügyfélszolgálat nyújtotta lehetőségek és előnyök:

Díjmentes bemutatót kérek

Jelentkezzen még ma, hogy kötelezettség nélkül, díjmentesen próbálhassa ki az ArenimTel Ügyfélszolgálati- és Call Center Szoftvereit!